ZomerAvondCompetitie RTC de Stofwolk van start

EIBERGEN – Dinsdag 2 april start de ZomerAvondCompetitie weer. Ook dit jaar start elke wedstrijd precies om 19:05. Alle informatie is terug te vinden op website www.stofwolk.nl. Hier staat naast de algemene informatie, ook het inschrijfformulier, uitslagen (ook op MyLaps terug te vinden) en alle wedstrijd datums.

Druk
Uit ervaring is gebleken dat het bij de eerste twee weken nogal druk is bij het inschrijven. “Dat komt omdat veel mensen zich dan pas inschrijven”. Zegt RTC de Stofwolk. “Om de inschrijving vlot te laten verlopen, heeft voorinschrijving de voorkeur zodat je alleen je rugnummer (na het seizoen weer inleveren) hoeft op te halen”.

Informatie
Voor niet Stofwolk leden zijn de kosten 30 euro voor het seizoen (21 wedstrijden) of 5 euro per keer.  Voor deze wedstrijd is minimaal een KNWU startlicentie nodig (Daglicentie kan via de ZAC wedstrijd op de KNWU site). “Aangezien deze wedstrijd voor veel mensen de eerste wedstrijd is vragen wij of iedereen zijn MyLaps chip wil nakijken of deze nog werkt, batterij status minimaal 70% en uiteraard geactiveerd”. Inschrijving kan via deze link. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven