Dance Centre Eibergen naar het WK in Blackpool, Engeland


EIBERGEN – Dance Centre Eibergen heeft zich onder leiding van Charlaine Dollekamp en Byron Westmaas  geplaatst met een team en drie solisten voor het WK hiphop dat van 14 tot en met 18 augustus wordt gehouden in Blackpool, Engeland. Team Exquisite bestaat uit elf meiden, zij strijden mee in de categorie onder 14 jaar Novice. Solisten Demi Weerkamp en Dewy Klein Severt hebben zich geplaatst en dansen in de categorie boven 18 jaar. Fenna Klein Gunnewiek danst in de categorie onder 18 jaar.

Geld
Omdat een deelname aan het WK veel geld kost zullen de meiden van Exquisite (en andere wedstrijdteams) dansoptredens verzorgen tijdens de Koningsmarkt in Eibergen. Ook kunnen kinderen die het leuk vinden meedansen op bekende liedjes van de Koningsspelen. Naast de optredens zullen de meiden snoep, verse stroopwafels en allerlei andere lekkere versnaperingen verkopen om hopelijk zo veel mogelijk geld in te zamelen om hun droom naar het WK werkelijk te maken. Wil jij deze meiden sponsoren? Kom dan gezellig naar de Koningsmarkt in Eibergen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven