Dies van de Berg Schoolvoetbaltoernooi met 12 teams uit de oude gemeente Borculo


BORCULO – Op woensdag 10 april werd het jaarlijkse Dies van de Berg Schoolvoetbaltoernooi voor groep 7/8 gehouden op sportpark de Wildbaan in Borculo. Het was een stralende dag voor de 12 teams van de scholen uit de oude gemeente Borculo.  Ook waren er vele ouders, meesters, juffen en andere supporters aanwezig, zij konden genieten van de spannende wedstrijden.

Spannend
Er werd gespeeld in 2 poules van 6 teams. Kiezel en Kei was in poule A de beste. In poule B was het erg spannend. Er waren maar liefst 3 teams met 10 punten. Uiteindelijk werd de Voshaar 1ste met doelsaldo van + 6. In de finale speelde de Kiezel en Kei tegen de Voshaar de kiezel en kei won met 2-0. Om de 3de en 4de plaats won Obs noord met 2-1 van de heuvelschool gr 7/8. De organisatie was in handen van Remco van de Berg, hij werd met veel enthousiasme ondersteund door studenten van Het Graafschap College uit Doetinchem.  Mede namens hen en andere vrijwilligers kunnen we terugkijken op een succesvol toernooi.
Foto redactie UNO’21. Groep 7/8 Kiezel en Kei

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven