FC Eibergen blijft winnen

EIBERGEN – Gisteravond speel FC Eibergen tegen UDI. Onder regenachtige omstandigheden rekende de ploeg van trainer Jeroen Kiepman af met laag vlieger UDI uit Enschede. Bij de tegenstander troffen we een oude bekende als trainer, oud v.v. Rietmolen trainer Andre Oosten zwaait het scepter bij de Enschedeërs.  Tijdens de rust stond FC Eibergen met 2-0 voor door doelpunten van Jayden ten Hoopen en Nauk Penterman. Lang leek dit ook de eindstand te worden, tot dat UDI in de 78ste minuut via Mitchel Zephat wat terug deed. In de 86ste minuut was het Jasper Roerdink die de wedstrijd op slot gooide door de 301 te maken. Gerrit Mengerink sprak na afloop met trainer Kiepman en Oosten en FC Eibergen speler Dave Visser.