FC Eibergen organiseert reünie S.S.S.E. op vrijdag 31 mei

EIBERGEN – FC (FusieClub) Eibergen is op 1 juli 2006 ontstaan uit een fusie tussen Sportclub Eibergen en c.s.v. S.S.S.E. Het sportpark is helemaal aangepakt maar de herinneringen van vroeger blijven. Talloze foto’s, attributen en verhalen zijn bewaard gebleven. Op vrijdag 31 mei aanstaande wordt er een reünie georganiseerd in de kantine van FC Eibergen. Iedereen is welkom!

Nostalgisch
Miniwedstrijd en nostalgische attributen
Kom dus gezellig op vrijdag 31 mei 2024 langs in de kantine van FC Eibergen om oude foto’s, videobeelden en bewaarde spullen terug te kijken hoe het voor de fusie was. Ook vindt er een miniwedstrijd plaats van oud SSSE-leden. Hier kun je ook aan meedoen! Maar de avond is vooral om leuke verhalen op te halen met oud-teamgenoten, etc. Of ben je gewoon benieuwd hoe het sportpark nu is opgeknapt?

🕖 Inloop vanaf 19:00u
📍 Kantine De Eibarg, Sportpark de Bijenkamp

Iedereen is welkom voor een gezellige avond!

Facebookgroep
Om al een beetje warm te worden, neem alvast een kijkje in de Facebookgroep voor leuke verhalen en foto’s:
www.facebook.com/groups/oudssse/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven