Foto expositie Eibergs Fotografengilde in De Huve

EIBERGEN – Woensdagavond 3 april is de foto expositie van het Eibergs Fotografengilde in Eibergen geopend. De expositie is te bezichtigen in dorpshuis de Huve aan de Grotestraat 52 te Eibergen. De expositie beslaat 24 foto s, die allemaal in door de club zelf ontworpen lijsten zijn opgehangen. Het is een mooi strak geheel geworden.

Winnaar
12 leden hebben een landschapsfoto en een portretfoto ingeleverd. De foto’s zijn beoordeeld door  fotograaf Wim Hietbrink. Bij de portretten was de winnaar Erik Zoerink en 2e was Geert van der Veer en als derde Truus Storteler. Bij de landschappen was Geert van der Veer als 1e en Miranda Kluivers 2e en Erik Zoerink als derde geplaatst.

Certificaten
Na het overhandigen van de bijpassende certificaten voor de winnaars, opende de voorzitter William Slotboom de expositie. Daarna werd het glas geheven en keken de fotografen met gepaste trots naar de fraaie expositie. Het clubseizoen is bijna ten einde, maar in september start het EFG weer met veel plezier, mocht u nu denken daar wil ik mij ook wel bij aansluiten dan kunt u contact opnemen met de voorzitter William Slotboom 06 53144385.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven