Jeans Brothers Eibergen gaat verhuizen naar Winterswijk


EIBERGEN – Vorig jaar namen Max en zijn vriendin Jade het pand naast de huidige Jeans Brothers winkel over in Winterswijk. Hiermee werd op 27 mei hun vernieuwde grote Jeans Brothers-vestiging geopend. Tegelijk steeg de verkoop via de webshop en blijft deze maandelijkse geleidelijk doorstijgen. “We willen nu de focus leggen op onze nieuwe, grotere winkel in Winterswijk en de webshop, die we vanuit dit grote pand prima kunnen bedienen.” Aldus Max. Het succes van de vernieuwde winkel en de focus op online, dat vanuit Winterswijk wordt geregeld, hebben Max en Jade, samen met zijn vader en diens vrouw, doen besluiten om de winkel in Eibergen te verhuizen naar Winterswijk.

Trouwe klanten
Ruim dertig jaar terug begon vader Edwin met Jeans Brothers, met winkels in Eibergen en Winterswijk, maar ook in Rijssen, Almelo en Enschede. De laatstgenoemde drie winkels deed hij al eerder van hand, waardoor de focus kwam te liggen op de winkels in Eibergen en Winterswijk. Beide winkels draaien erg goed. “Dit hebben wij bereikt dankzij onze trouwe klanten, onze dank daarvoor! Max heeft het altijd geweldig naar zijn zin gehad in Eibergen. “Het team maakte er elke keer weer een feestje van. Door de gezellige en persoonlijke sfeer is het bij ons nooit saai.” Het gezicht van de winkel in Eibergen, Hinke Osinga, verhuist mee naar Winterswijk. Zij zal ervoor zorgen dat klanten in een warm bad terecht komen. Hinke zal in Winterswijk samen met Lisan Jentink en Erna Mengerink dagelijks in de winkel te vinden zijn. “Zij zijn echt onze toppers, die elke dag hard voor onze winkel en klanten werken.” Hinke en Erna werken beiden al 25 jaar voor Jeans Brothers.

Belevenis
Het klantencontact is erg belangrijk voor Max en Jade. Zij hopen dan ook dat hun klanten uit Eibergen mee verhuizen naar Winterswijk. “We hebben hier nu de winkel kunnen bouwen die we voor ogen hadden, met de echte Jeans Brothers belevenis.” Ook kunnen klanten natuurlijk hun kleding online bestellen. “Zowel in de winkel in Winterswijk als online hebben we alle modellen spijkerbroeken, in alle maten en lengtes.” Met bekende merken als Typical Jill, Soya Concept, Cars, Petrol, MOD, New Star, Cross, Gabbiano, Only&Sons, In Case, Ironic en Chastar. “En natuurlijk blijft onze bekende actie ‘op elke tweede jeans 20 euro korting!’ gewoon doorgaan zowel in de winkel als online.” De winkel in Winterswijk is te bewonderen op Misterstraat 15A.

Opheffingsacties
De komende maanden houden Max en Jade verschillende opheffingsacties. Zo krijg je in de gehele maand mei 20% korting op de gehele collectie in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven