Koningsnacht en Koningsdag in Ruurlo


RUURLO – De Oranjevereniging Ruurlo presenteert met veel enthousiasme het programma voor Koningsdag 2024! “We nodigen iedereen uit om samen met ons te genieten van een dag vol festiviteiten, muziek en gezelligheid in ons prachtige dorp”.

Koningsnacht
Wordt in Ruurlo gevierd met een te gek optreden van de band  EMPIRE en DJ Martin, die de sfeer tot 01:00 uur in Ruurlo zullen verhogen. De toegang is gratis, dus trek je beste oranje outfit aan en kom langs!

Koningsdag
Op 27 april begint de officiële opening om 10.00 uur in de ontmoetingsruimte in de Schoven, met een inspirerende toespraak van burgemeester Joost van Oostrum. Vanaf 13:00 uur barst de kleedjesmarkt los in de Dorpsstraat, vergezeld van jeugdoptredens van verschillende muziek- en dansgroepen. Maar er is ruimte voor iedereen en daarom doen we een speciale oproep.

Oproep
Individuele talenten, verenigingen, dans- en zanggroepen worden van harte uitgenodigd om op te treden tijdens Koningsdag 2024 in Ruurlo. “Heb jij een verborgen talent dat je graag wilt laten zien? Kun je zingen, dansen, jongleren, of heb je een andere bijzondere act of hobby? Dan nodigen we je uit om te komen en natuurlijk mag je met de pet rond na je optreden. Als je met een grotere groep wilt optreden of speciale voorzieningen nodig hebt (zoals stroom), laat het dan zo snel mogelijk weten via [email protected]. Dan nemen ze zo snel als mogelijk contact op”.

Snack en Ranja Run
Dit jaar is er een heuse Snack en Ranja Run! Basisschoolkinderen rennen van snack naar snack over een speciaal parcours door het dorp. De run start om 16.00 uur, deelname is gratis, en er is voor iedere deelnemer een aandenken. Maar meld je wel vooraf aan op de website van de Oranjevereniging Ruurlo.

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven