Koppelbiljart toernooi bij De Hoeksteen in Borculo


BORCULO – De Hoeksteen in Borculo organiseert op de donderdagen 16 en 23 mei een koppelbiljarttoernooi. Het is de bedoeling dat iedereen zich individueel gaat inschrijven. De organisatie gaat vervolgens koppels maken aan de hand van de gemiddelden. De spelers met het hoogste gemiddelde wordt gekoppeld aan de spelers met het laagste gemiddelde, de speler met het op een na hoogste gemiddelde wordt vervolgens gekoppeld aan de speler met het op een na laagste gemiddelde en zo gaat dat door.

Geef je op
Je kunt je tot 13 mei op geven aan de bar bij De Hoeksteen aan de Steenstraat in Borculo. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-, welke wordt gebruikt voor hapjes tijdens het toernooi en prijzen voor de winnaars. Belangrijk is dat je je gemiddelde vermeld bij het aanmelden. Als je nog geen gemiddelde hebt, gaat de organisatie die voor je berekenen. Iedereen kan dus mee doen. Op beide avonden zal om 19.00 uur worden begonnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven