Meivakantie = Legovakantie bij Brandweermuseum in Borculo


BORCULO – Het komt weer naar het Brandweermuseum in Borculo. Iets om naar uit te kijken. In de schoolvakantie van 27 april t/m 5 mei is LEGO® Incidenten City te bewonderen en te beleven. Ongelooflijk wat je met meer dan 250.000 LEGO steentjes kunt bouwen. Een LEGO stad waar 23 calamiteiten nauwkeurig en herkenbaar nagebouwd zijn met LEGO steentjes. Incidenten die in Nederland gebeurd zijn. Incidenten waar de brandweer in moest grijpen. Van treinramp tot bosbrand en alles daartussen in. Doe de puzzel die in LEGO® Incidenten City verborgen zit en maak kans op een prijs.

Boodschap
Het is niet alleen schitterend om te zien, maar draagt ook een boodschap uit om kinderen bewust te maken van brandveiligheid. En dat het werk van de (vrijwillige)brandweer niet alleen noodzakelijk is maar ook spannend, veelzijdig en uitdagend is. De architecten en bouwers van LEGO® Incidenten City André Overeem en Evert de Graaf zijn in 2004 begonnen met het uitdragen van hun missie. En hoe, dit moet je zien en meemaken ! En voor de allerkleinsten hebben wij grote Bambino/Lego blokken waar zij zelf iets mee kunnen maken. met dank aan El Jumpo Springkussenverhuur

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven