Naast Spelen ook EK voor ‘VAR’ Dieperink uit Borculo


BORCULO – Scheidsrechter Rob Dieperink is dit jaar in actie als videoscheidsrechter (VAR) op het EK in Duitsland. Onlangs werd ook al bekend dat de Borculoër dit jaar als VAR naar de Olympische Spelen in Parijs mag. De Achterhoekse arbiter is een van de twee Nederlandse videoscheidsrechters op het EK voetbal van deze zomer. Ook Pol van Boekel gaat als VAR mee naar het Europees kampioenschap. Danny Makkelie is de enige Nederlander die als scheids is opgeroepen, Serdar Gözübüyük en Johan Balder gaan mee als vierde officials. Het EK begint op vrijdag 14 juni met de wedstrijd Duitsland-Schotland. Bij welke affiches Dieperink in actie komt is nog niet bekend.

Topwedstrijden
De 35-jarige Dieperink heeft de afgelopen jaren behoorlijke stappen gezet. Zo was hij bij verschillende topwedstrijden in de Champions League videoscheidsrechter. Eerder werd hij al beloond met de Olympische Spelen, daar is nu de uitnodiging voor het EK bijgekomen.

Door REGIO8

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven