Seniorenochtend bij sportpark de Bijenkamp in Eibergen


EIBERGEN – Tijdens de Nationale Beweegweek voor ouderen wordt er op woensdag 29 mei bij sportpark de Bijenkamp een seniorenochtend georganiseerd van 10:00 – 12:00 uur. Dit is toegankelijk voor alle senioren uit en rondom Eibergen. Iedereen kan vrij inlopen bij alle activiteiten die er dan te doen zijn op het gebied van bewegen, cultuur en ontmoeten.

Aanbod
Bij de 5 sportverenigingen is er die ochtend uiteenlopend aanbod om te bewegen. Zo wordt er bij FC Eibergen een demonstratietraining gegeven door de Old Stars van De Graafschap. Dit team bestaat uit oud-spelers van De Graafschap zoals Guus Hiddink, Henk Koenders, André van der Ley en Joop Doornenbosch. Dames en heren die het leuk vinden zijn van harte welkom om aan te sluiten. Naast voetbal is er ook de mogelijkheid om tennis en padel op de Old Stars en dus laagdrempelige manier te beoefenen bij TPV Mallumse Molen. Senioren die willen gaan skeeleren kunnen terecht bij de Stofwolk waar een trainer je zal begeleiden. De atletiekvereniging ASV staat met trainers paraat om sportief te gaan wandelen. Hier kun je ook bij de Old Stars beweeggroep aansluiten. En de ijsvereniging heeft jeu de boules en klootschieten als aanbod en daar is ook de start van het Bijenpad die gelopen kan worden op en rondom het sportpark.

Kreggel & Kwiek
Op het gebied van cultuur en ontmoeten zal Kreggel & Kwiek aanbod verzorgen en zijn er laagdrempelige activiteiten te doen in de verschillende kantines. Hierbij staan vooral gezelligheid en ontmoeten voorop. Onder andere spelletjes, een beweeghalfuurtje, kaarten en uiteraard gezellig een kopje koffie drinken om te kletsen. Mocht je interesse hebben om wat vrijwilligerswerk te gaan doen dan staat de deur open bij de onderhoudsgroep van FC Eibergen voor een kijkje en praatje. Veilig Verkeer Nederland is ook aanwezig en zal geïnteresseerden informatie geven over de hedendaagse fietsmogelijkheden. Deze kunnen ter plekke meteen in de praktijk uitgeprobeerd worden zoals een driewieler. Er zal een infopunt te vinden zijn op de grote parkeerplaats. Daar vind je een overzicht van wat er wanneer allemaal te doen is deze ochtend en daar kun je allerlei vragen stellen. Wil je meer informatie of je direct aanmelden, neem dan contact op met Wout Klein Goldewijk via [email protected]

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven