Sportclub Haarlo organiseert op 11 mei een ‘’Thuuskomdag’’

HAARLO –Op zaterdag 11 mei belooft het een bijzondere dag te worden bij Sportclub Haarlo, wanneer de club haar deuren opent voor de Thuuskomdag. Dit evenement dient als een soort reünie voor leden, oud-leden en zelfs voor degenen die overwegen lid te worden. Van jong tot oud, de Thuuskomdag staat in het teken van gezellig samenzijn en het herbeleven van mooie herinneringen.

Een unieke toevoeging aan de dag is de mogelijkheid om te betalen met speciale munten, die tegen nostalgische prijzen worden aangeboden. Dit brengt hopelijk een ouderwets gezellige kantinesfeer met zich mee. Voor een extra vleugje nostalgie kunnen de gasten hun bier bestellen in een kannetje, net zoals dat eerder altijd mogelijk was in de kantine van Sportclub Haarlo.

Museum
De innerlijke mens wordt niet vergeten, met versnaperingen verzorgd door Slagerij Henk. Terwijl de aroma’s van de grill zich verspreiden, kunnen bezoekers dwalen door een speciaal voor deze dag gecreëerd ‘museum’ vol met oude spullen en foto’s die de geschiedenis van de club weergeven.

Hoofdveld
Het sportieve hart van de Thuuskomdag klopt op het hoofdveld, waar de twee zaterdagteams de punten gaan proberen te pakken in de slotfase van de competitie. Het eerste fluitsignaal klinkt om 14:00 uur, een moment waarop extra aanmoediging zeker gewaardeerd zal worden.
Voor de bezoekers die zich graag laten verrassen is er de bekende blinde pool waar men zijn geluk kan testen. En voor de jongste gasten is er een springkussen waar ze zich kunnen uitleven.

Muziek
De Thuuskomdag start om 14:00 uur en gaat door tot 01:00 uur. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van DJ Ralf van den Dobbelsteen, die als oud-speler van de club de perfecte sfeer weet te creëren. Het belooft een dag vol plezier, ontmoetingen en herinneringen te worden. “We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze speciale dag bij Sportclub Haarlo, waar het hart van de gemeenschap klopt. Mis het niet en maak deel uit van deze mooie thuiskomst!”. Aldus de voetbalclub.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven