The Chariot Triathlon Eibergen gaat door


EIBERGEN – Na een wederom geslaagde editie in september 2023 besloot vrijwel het hele bestuur van The Chariot Triathlon Eibergen dat het tijd werd voor opvolging. Die opvolging werd begin dit jaar gevonden in maar liefst 6 enthousiaste nieuwe bestuursleden. Samen met de al zittende Bert Vogel kon zo het bestaan van de triathlon worden voortgezet. The Chariot Triathlon Eibergen vindt dit jaar plaats op zondag 1 september. De deelnemers zwemmen eerst 500 meter in de Berkel. De eerste 400 meter met de stroom mee, daarna nog 100 meter tegen de stroom in. Vervolgens wordt er op de fiets een route van 22 kilometer afgelegd. Na een aanloopstuk wordt er drie keer een ronde gereden om vervolgens terug te keren naar de wisselzone nabij het Muldershuis. Er wordt afgesloten met 5 kilometer hardlopen over zowel verharde als onverharde wegen.

Individueel of in teamverband
Deelnemen aan deze triathlon op deze prachtige locatie aan de rand van Eibergen kan individueel, maar ook in teamverband. In dat laatste geval kunnen de drie onderdelen verdeeld worden over maximaal 3 deelnemers. Heb je altijd al eens een triathlon willen doen, of lijkt het je een mooie uitdaging? The Chariot Triathlon Eibergen is een laagdrempelige triathlon waar plezier voorop staat. Inschrijven kan op www.triathloneibergen.nl en daar is ook meer informatie te vinden over de triathlon en het parcours. Voor meer informatie mag ook altijd een mail gestuurd worden naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven