V.d. Lugtschool uit Gelselaar winnaar J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi

BORCULO – Op woensdagmiddag 3 april organiseerde voetbalvereniging DEO het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Met een opgave van wel geteld 11 teams van 6 basisscholen waren er in totaal een kleine 100 kinderen aanwezig op sportpark Dijkhoek.
In de finale van het schoolvoetbaltoernooi won vanmiddag de van der Lugtschool uit Gelselaar met 3-1 van School Noord 1.
In de ’troostfinale’ wist Sint Jorisschool team 1 beslag te leggen op de derde plek door met 3-0 te winnen van Sint Jorisschool 2.
De vier winnaars kregen als team een fraaie beker mee naar huis en uiteraard voor alle deelnemers een DEO toernooi-vaantje als aandenken.

Motregen
De weergoden waren ons redelijk gezind. Ondanks een enkele motregenbui was het best goed voetbalweer en waren er veel toeschouwers op Sportpark Dijkhoek.
Dank aan al onze vrijwilligers die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt. Van kantinepersoneel tot spelbegeleiders en van EHBO tot de jeugdactiviteiten commissie.

Foto: Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven