22 jarige man aangehouden in Borculo

BORCULO  – Vrijdagavond heeft de politie aan de Lichtenhorst in Borculo een 22 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Deze man wordt o.a verdacht van een diefstal van een fiets en een poging diefstal van een scooter. “Ook troffen wij tijdens de fouillering goederen aan die aangemerkt kunnen worden als inbrekerswerktuig”. Zo laat wijkagent Martijn Schot weten. “Deze goederen zijn in beslag genomen, de verdachte zit vast”.

Partner
“Eerder op de dag was door collega’s al de partner in crime van deze verdachte in Borculo aangehouden. Deze vrouw zat op een fiets waarvan wij ook het sterke vermoeden dat deze van diefstal afkomstig was. Echter hebben wij bij deze fiets nog geen aangifte”.

Fiets
Mocht iemand een grijze, elektrische mannenfiets missen dan hoort de politie dat heel graag. “Mede door alerte burgers die hun eigen goederen herkenden hebben wij deze verdachten in de boeien kunnen slaan! Top gewerkt!”. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven