Atelier Betty’s Bende verwelkomt bezoekers tijdens Atelier Route Berkelland

BORCULO – Op 19 en 20 mei kunnen kunstliefhebbers genieten van een creatieve oase op locatie 20 van de route: Atelier Betty’s Bende. De deuren zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Biografie
Een gepassioneerde kleuterjuf en kunstenares toont haar vrolijke en kleurrijke werken. Haar schilderijen, vaak geïnspireerd door bloemen en abstracte vormen, stralen een speelse en eigenwijze sfeer uit. Betty’s kunst wordt gekenmerkt door haar liefde voor natuur en kleur, waarbij zij diverse materialen en technieken toepast. Haar werk heeft een vleugje eigenzinnigheid en laat de toeschouwer steeds iets nieuws ontdekken.

Locatie
Atelier Betty’s Bende is te vinden aan de Lochemseweg 36, 7271 WD te Borculo. Voor meer informatie over de Atelier Route Berkelland, de deelnemers, en de routebeschrijving, kunt u de website van Atelier Route Berkelland raadplegen.

Informatie
Nieuwsgierig naar meer? neem gerust een kijkje op de site www.bettyderksen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven