Avond4daagse in Eibergen

EIBERGEN – De Avond4daagse in Eibergen is dit jaar van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni. Er zijn vijf mooie routes uitgezet door het buitengebied van Eibergen.

Start
De start is elke avond vanaf het Pickerplein bij de sporthal. De routes zijn niet uitgepijld, maar staan volledig uitgeschreven in het routeboekje.De langste afstand, 15 km, is een mooie afstand voor de getrainde wandelaar of als voorbereiding voor de Vierdaagse van Nijmegen.

Intocht
Dit jaar is er voor het eerst geen gezamenlijke intocht op de vrijdagavond. Onderweg op de route is er op de Brink gelegenheid voor familie en bekenden om de bloemen, snoepzakjes etc. te overhandigen. Muziekvereniging Euphonia zal hier spelen. De wandelaars lopen verder met als eindpunt het Pickerplein. Hier worden de wandelaars binnengehaald met muziek. Er staat ook een ijscokar waar je een ijsje kunt kopen.

Inschrijven
Inschrijving kan bij de TIP, Toeristische Informatie Punt, of bij de start op het Pickerplein. Voor meer informatie, kijk op de facebookpagina van de Eibergse IJsvereniging. Volgend jaar is de Avond4daagse van 2 juni tot en met 6 juni.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven