‘Back to the Classics’ in het Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Een avondje lekker swingen voor jong en oud. Dat gaat op vrijdag 24 mei gebeuren bij het gratis toegankelijke ‘Back to the Classics’ in het Openluchttheater Eibergen.

Aftrap
Het duo Classics trapt af met klassiekers met veelal een disco-, jazz- of funktintje. Je hoort nummers van Aretha Franklin, Stevie Wonder, Earth, Wind & Fire, Whitney Houston, James Brown, Michael Jackson en nog veel meer bekende songs uit dit genre.

Steviger
Eenmaal opgewarmd gaat het er qua muziek nog iets steviger aan toe. Verantwoordelijk hiervoor is het duo Stoffer & Blik, ofwel Raymond Koudijs en Nauk van der Donk. De nummers die zij draaien hebben zijn vooral afkomstig uit het rockgenre.

Informatie
Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom. Voor meer informatie zie: www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven