Borculoër Dennis Arentsen vertrekt alsnog bij v.v. Diepenheim


BORCULO – Voetbaltrainer Dennis Arentsen uit Borculo vertrekt na dit seizoen alsnog bij v.v. Diepenheim. Arentsen verlengde zijn contract in december bij de vijfde klasser, maar beide partijen hebben besloten dit contract te verscheuren. “Dit is in goed overleg tussen beide partijen besloten. Soms loopt het niet zoals gehoopt van twee kanten”. Laat Arentsen, die in het verleden jaren trainer was bij zowel GSV’63 als ook v.v. DEO, weten aan de redactie van Nieuws uit Berkelland. “Het begin was meer dan goed, drie wedstrijden na de winterstop doe je nog mee voor de plek die nacompetitie oplevert. Ineens kantelde het allemaal. Zonde maar zo kan het gaan”. Arentsen gaat nu rustig kijken wat er wel of niet op zijn pad komt, hij maakt het lopende seizoen in Diepenheim wel af.

Arentsen zat in seizoen 1 van “Het jaar van…”

Foto: Archief

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven