Concert Lotte Walda bij Hof van Moeder Aarde in Neede

NEEDE – Lotte Walda toert momenteel door Amerika en zal 30 mei in het amfitheater van Hof van Moeder aarde in Neede optreden. Singer-songwriter Lotte Walda valt op door haar catchymelodieën, rake teksten en haar authentieke, innemende stem. Met haar muziek wil Lotte Walda inspireren. Stuk voor stuk ademen de nummers van haar nieuwe album ‘Dragonfly’ dankbaarheid, liefde en hoop voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Boodschap
Als een zonnestraal reist ze over de wereld om haar muziek en deze boodschap naar de mensen toe te brengen. En dat lukt, zo werd haar single ‘Let It Flow’ bijna 12 miljoen (!) keer beluisterd. Inmiddels is haar eerste echte album ‘
Dragonfly’ met daarop 18 nummers geïnspireerd op de natuur en al haar bijzondere reizen uitgekomen. De single ‘Honour Life’ vormde een goed voorproefje voor het hele album! In Honour Life eert Lotte het leven, zodat het haar zal eren: “Als ik besluit dankbaar te zijn, zal ik dankbaarheid voelen.”

Meer informatie
Concert Lotte Walda – donderdag 30 mei 20.00 uur

Neede, Hof van Moeder Aarde, in het Amfitheater (bij droog weer, anders binnen)

Tickets: €15,00 per persoon


www.hofvanmoederaarde.nl/activiteiten. Aanmelden kan ook door te mailen naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven