De Heikamp derde in tussenstand Publieksprijs van de Terras top 100

RUURLO – Van alle horecazaken uit héél Nederland staat De Heikamp uit Ruurlo, in de laatste tussenstand, op het podium voor de Publieksprijs van de Terras top 100. Naast een plek in de prestigieuze lijst van beste terrassen, kun je ook de Publieksprijs winnen. Hiervoor hebben er – tot nu toe – 13.000 mensen een stem uitgebracht. “We zijn nu al super trots dat we zo ver zijn gekomen met zoveel stemmen van onze fans. Met nog een paar stemmen kunnen we de prijs in wacht slepen. Dat zou een prachtige beloning zijn voor ons jonge, gedreven team”, aldus Bert van Zijtveld van De Heikamp.

Hoge ogen
Afgelopen jaren gooide De Heikamp steeds hoge ogen, maar nu kunnen ze de overwinning ruiken. De meeste stemmen zijn tot nu toe nog voor Hart van de Betuwe uit Tiel én Hertme’s Ambacht uit Hertme. “We hebben het laatste jaar met ons team – dat bestaat uit ruim 80 medewerkers – hard gewerkt om nog betere service en kwaliteit te leveren. We hebben cursussen gevolgd, de kaart aangepast en vooral goed geluisterd naar de wensen van onze gasten. Een podiumplek in de Terras Top 100 zou de ultieme beloning zijn. Nog twee weken zetten we alles op alles om deze prijs mee te nemen naar de Achterhoek.”

Stemmen
De winnaar van de verkiezing wordt op 1 juli bekend gemaakt. Je kunt tot 10 juni je stem uitbrengen voor de publieksprijs. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven