DEO JO19 en DEO JO11 kampioen

BORCULO – DEO JO19-1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. In een een fanatiek potje op sportpark Dijkhoek werd tegen Lochem uiteindelijk met 5-1 gewonnen. Hierdoor is het team van Godfried Roode ongeslagen gebleven in de 3e fase
van de 3e klasse KNVB. Na afloop werden de jongens gehuldigd door het jeugdbestuur en kwamen de pizza’s en drankjes op tafel. Een speciaal woord van dank voor sponsoren Rijschool Rensink en De Bakkerieje voor de versnaperingen.

(kampioensfoto: JO19
RH Fotografie)

DEO JO11 een week eerder al kampioen
Wat een feest was in het Pinksterweekend op sportpark Dijkhoek. DEO JO11-1 was die zaterdag kampioen geworden in Lichtenvoorde. Een klinkende 1-8 overwinning op Longa’30 was ruim voldoende om op de eerste plek te eindigen. Een ware huldiging op het podium van de grote feesttent voorafgaand aan het  Emausspektakel Dijkhoek zal deze groep nog lang heugen.  Jongens gefeliciteerd!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven