Eerste lot van de Zonnebloemloterij 2024 overhandigd aan de familie Stroet

NEEDE – Ook dit jaar worden er huis-aan-huis zonnebloemloten verkocht door de vrijwilligers van de afdeling Neede. Alvorens het zover is werd op 8 mei het eerste lot overhandigd aan Bakkerij Stroet in Neede. De bakkerij is al jarenlang sponsor van de Needse afdeling en hun bijdrage wordt altijd zeer gewaardeerd. Bakkerij Stroet werd vertegenwoordigd door Marcel Stroet en dochter Chantal terwijl van de Zonnebloem het voltallige bestuur aanwezig was.

Slagroomtaart
Ter ere van deze gelegenheid kreeg het bestuur een heerlijke slagroomtaart voorzien van een grote zonnebloem. Daarna werd het eerste lot overhandigd en werden enkele foto’s gemaakt. De loten kosten € 3,00 per stuk waarbij € 2,25 ten goede komt aan de plaatselijke afdeling. Dit geld wordt gebruikt voor het organiseren van allerlei activiteiten voor onze deelnemers.

75 jaar
Omdat de Nationale Vereniging de Zonnebloem dit jaar 75 jaar bestaat zijn er extra prijzen. Op ieder boekje van 10 loten valt zeker één prijs. Binnenkort kunt vrijwilligers aan de deur verwachten. De loten kunnen contant of met een QR code worden betaald. Mocht de vrijwilliger niet treffen dan kunnen loten ook worden besteld op zonnebloem.nl/loterij of op de website zonnebloem.nl/neede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven