Energieloket Achterhoek in de Oale Smederieje Neede

NEEDE – Energieloket Achterhoek komt naar je toe op donderdag 23 mei tussen 15.30 uur en 17.30 uur in de Oale Smederieje in Neede.

Tips
Hans Kranenbarg en collega’s zijn tussen 15.30 en 17.30 uur te vinden in de Oale Smederieje aan de Borculoseweg 4 in Neede om tips te geven over energie besparen, subsidies en leningen en het verduurzamen van je woning. Kom jij ook? Ze helpen je graag. Meer informatie over energie besparen is te vinden op www.energieloketachterhoek.nl.

Wekelijks
Het Energieloket sluit aan bij het wekelijks spreekuur van de gebiedscontactpersoon Anja van Maren en welzijnsmedewerker Wim Staargaard van gemeente Berkelland. Iedereen met ideeën en/of vragen over hun dorp, buurt, over prettig wonen en samen leven zijn daar wekelijks welkom. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. De koffie staat altijd klaar!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven