Halve finales Karel Stegeman Toernooi met Scandinavisch tintje

RUURLO – Aan het einde van de tweede wedstrijddag trokken in de Sturris Groep Silkeborg IF en Club Atlético Sarmiento aan het langste eind, waardoor zij morgen in de kruisfinales van het Karel Stegeman Toernooi de strijd aan binden tegen de nummers één en twee van de Brok Interieurbouw Groep, AC Horsens en De Graafschap. Twee Scandinavische teams, een team uit Zuid Amerika en de regionale trots uit Doetinchem gaan vandaag uitmaken wie zich winnaar van de 38e editie van het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi mag noemen.

Slechte start
Na een slechte start in hun groep op de eerste wedstrijddag, twee verliespartijen, herstelde De Graafschap zich vandaag met drie overwinningen en nestelde zich met 9 punten achter AC Horsens dat met 11 punten groepswinnaar werd. Halmstads en Oud-Heverlee Leuven spelen morgen in de kruisfinales om de plaatsen 5 en 6 en Sparta Rotterdam en Garden City Panthers spelen om de plekken 9 t/m 12.

Laatste wedstrijd
Club Atlético Sarmiento greep door winst in hun laatste wedstrijd tegen Excelsior de eerste plaats in hen groep met 12 punten, gevolgd door Silkeborg IF dat tweede werd met 10 punten. Kalmar FF en Vejle Boldklub gaan morgen kruizen om de plaatsen 5 t/m 8 en Excelsior en Ruurlo strijden om de overige plaatsen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven