Het slotakkoord is uiteraard voor Mark Tackenkamp

BORCULO – Het is alsof hij zijn slotakkoord helemaal zelf heeft geregisseerd. In de laatste wedstrijd voor DEO 1 tegen titelkandidaat Sportclub Neede zorgde clubicoon Mark Tackenkamp voor een daverend slot. Na een 0-0 tussenstand bij rust en een vroege 0-1 achterstand net na rust leek een nederlaag aanstaande. Totdat Tackenkamp 5 minuten voor tijd, net voordat een publiekswissel in de maak was, met een droog schot de score op 1-1 bracht. Met een doelpunt als laatste balcontact gaf heel sportpark Dijkhoek Mark een massale staande ovatie waarmee zijn carrière bij DEO 1 er nu na 25 seizoenen definitief op zit. Eindstand DEO – Neede: 1-1.

Afscheidswedstrijd
Aanstaande zaterdag (1 juni) om 17:00 uur volgt een afscheidswedstrijd voor Tackenkamp tussen DEO 1 en een team met oud voetballers van weleer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven