Inloopspreekuur OV ambassadeurs in Ruurlo

RUURLO – Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer! Een leuk dagje uit met uw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.

Inloopspreekuur
OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs antwoord op al uw vragen over het openbaar vervoer.

Datum: ​woensdag 12 juni 2024
Tijd: ​​14.00 – 15.30 uur
Locatie:​de Bibliotheek Oost-Achterhoek vestiging Ruurlo, Dorpsstraat 74, Ruurlo

Telefonische spreekuren
Wilt u liever telefonisch advies? Dat kan! U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch te helpen met uw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10.

Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten, kunt u terecht op de website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven