Inzameling Voedselbank zondag 2 juni in Neede

NEEDE – In Nederland zijn 177 Voedselbanken actief. Deze beschikkken over 500 uitgiftepunten waaronder 1 in Neede. “Bij de Voedselbanken werken alleen vrijwilligers, die we liever onbetaalde professionals noemen”. Zegt Janneke Rohaan namens de werkgroep Voedselbank van de diaconie van PKN-Neede.  “Zij verstrekken verkregen voedsel aan mensen in heel Nederland die het tijdelijk zelf niet redden. Ieder mens heeft recht op een goede en gezonde maaltijd”.

Grote Kerk
De werkgroep Voedselbank van de Protestantse Gemeente in Neede staat op zondagmorgen 2 juni weer onder de toren van de Grote Kerk in Neede, Kerkplein 1 in Neede van 9.15 tot 10 uur om houdbaar voedsel, waspoeder, tandpasta, zeep en shampoo in te zamelen voor de Voedselbank Oost-Achterhoek. Ook staat er een melkbus als u liever geld wilt doneren. “Hiervan kopen we een paar keer per jaar boodschappen waar specifiek behoefte aan is. Ook DE en Perla koffiepunten zijn van harte welkom. Daarvan kan koffie gekocht worden. We zijn erg dankbaar dat we met uw steun onze medemens kunnen helpen in tijden van nood. Komt u ook even langs?”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven