Modern dansen in De Huve met de Plaggenmeijers in Eibergen

REKKEN/EIBERGEN – De Plaggenmeijers uit Rekken bestaan al meer dan 75 jaar. Rikie Scholten van Mast is samen met haar man Jos één van de leden die het langst betrokken is bij de dansgroep, 44 jaar. Ze is ervan overtuigd dat de folkloristische dansgroep met de tijd mee moet gaan. Rikie: “Ik ben bang dat we anders het honderdjarig jubileum niet gaan halen. Vandaar dat we nu een initiatief ontplooien met meer moderne dans.”

Tweede zaterdag
De Plaggenmeijers willen dus de liefhebberij voor het dansen nieuw leven inblazen. Elke tweede zaterdag van de maand werd daarom afgelopen maanden bij dorpshuis De Huve een dansavond gehouden. De toegang is gratis en voor alle liefhebbers van dansen bedoeld! Zaterdag 11 mei is alweer de laatste uit deze reeks. Om 19.30 uur gaat de zaal open. Van 20.00 tot 22.30 uur kan er dan worden gedanst door iedereen die daar maar zin in heeft.

Dansbegeleiding
Álle dansen kunnen die zaterdagavond: Ballroom, Latin, Line-Dance, Polka of de Wals. En is iemand de danspasjes even kwijt? Of wil iemand geholpen worden met het leren van nieuwe danspasjes? Dan is er professionele dansbegeleiding aanwezig die liefhebbers de weg wijst.

Informatie
Voor meer informatie zie de website van De Plaggenmeijers.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven