Needse ZZP’ers vakantieborrel

BERKELLAND – Waar bedrijven met meer of minder werknemers vaak een eigen vakantieborrel organiseren om op een gezellige manier de vakantieperiode in te luiden, is dat voor ZZP’ers niet zo vanzelfsprekend.

Gezamenlijk
Veel ZZP’ers kennen elkaar wel of hebben van elkaar gehoord, maar een gezamenlijke vakantieborrel is natuurlijk een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken en op een gezellige manier de vakantieperiode in te luiden. Daarom wordt op vrijdag 5 juli weer de Needse ZZP’ers Vakantieborrel georganiseerd bij Café De Kroeg in Neede. ZZP’ers uit Neede, Rietmolen, Lochuizen en Noordijk zijn van harte welkom om met elkaar kennis te maken, te netwerken en gezellig te borrelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Niet traditioneel
Deze vakantieborrel is voor élke ZZP’er uit Neede, in welk vakgebied dan ook. Géén traditionele ‘bouwvakborrel’, maar ook voor schoonheidsspecialisten, financieel adviseurs, ICT-specialisten, leefstijlcoaches, iedereen is welkom! De Needse ZZP’ers Vakantieborrel wordt gehouden op vrijdag 5 juli, vanaf 20.00 uur bij Café De Kroeg aan de Wheemerstraat 1 in Neede. Deelname kost €15,- (incl. hapjes en 2 consumpties). Opgave is verplicht en kan tot en met zondag 30 juni, alleen via mail; [email protected] ovv bedrijfsnaam, naam deelnemer(s) en KvK nr. Ook voor vragen kun u hier terecht.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven