Passen laten maken voor je evenement? Je regelt het bij DCP!

BERKELLAND – Als je een cultureel of sportief evenement in Berkelland organiseert, komt daar veel bij kijken. Er moet een ruimte of locatie worden gevonden, invulling aan het programma worden gegeven, catering worden geregeld, de technische zaken moeten in orde zijn, en ga zo maar door. Bij dit alles zou je bijna vergeten dat je ook gepersonaliseerde passen, toegangskaarten en promotiemateriaal moet laten maken. Dutch Card Printing regelt dit graag voor je en zorgt ervoor dat aan alles gedacht is. Jij kan je dan helemaal richten op het organiseren van je evenement.

Pasjes voor bezoekers, deelnemers en crew

In Eibergen en omgeving vinden in de loop van het jaar allerlei evenementen plaats. Op het programma staan onder meer sportactiviteiten, culturele festiviteiten, zomerfeesten en muziekfestivals. Hoe groter het evenement, hoe meer er nodig is om alles in goede banen te leiden. Passen zijn daarbij onmisbaar. Bijvoorbeeld voor de deelnemers aan een sportevenement, of als entreekaarten voor bezoekers van een muziekfestival.

Daarnaast is het noodzakelijk om gepersonaliseerde pasjes te maken voor de mensen van de organisatie en indien van toepassing voor de optredende artiesten, bands en dj’s. Dan is voor iedereen duidelijk wie toegang heeft tot welk gedeelte van het evenementen- of festivalterrein. Om die reden is het ook een goed idee om als organisator van een gratis evenement backstage- en crewpassen te hebben.

Pasjes bedrukken met een ontwerp naar wens

Voor het laten maken van pasjes voor je evenement kun je terecht bij Dutch Card Printing (DCP). Dit bedrijf verzorgt pasjes in elk design en met keuze uit diverse formaten en diktes. Je kunt de toegangskaart, deelnemerspas, backstagepas of crewpas dus helemaal naar jouw wensen laten bedrukken. Zo laat je unieke pasjes maken, die perfect aansluiten bij de sfeer, het thema of het karakter van je sportevenement of culturele festival in Berkelland.

Passen van kunststof en andere materiaalsoorten

DCP is gespecialiseerd in plastic pasjes bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit pvc-, ABS- en ECO-passen. Pvc-pasjesworden het meest gebruikt. Deze bestaan uit een aantal gelamineerde laagjes, waardoor ze erg stevig zijn. Desondanks zijn pvc-passen ook heel flexibel. De standaarddikte bedraagt 0,76 cm, maar het gebruik van meerdere laagjes heeft als voordeel dat DCP dit soort pasjes ook kan maken in diktes van 0,5 of 0,6 cm.

Wanneer duurzaamheid een van de kernwaarden van je evenement is, zijn ABS- en ECO-passen een uitstekende oplossing. ABS is een heel goed recyclebaar kunststoftype, terwijl er bij het productieproces van ABS-pasjes vrijwel geen restafval achterblijft. Het duurzaamst zijn de ECO-passen van DCP. Deze bestaan volledig uit gerecycled papier, hout of kunststof. Bij kunststof ECO-pasjes is een enzym aan het ABS toegevoegd, die het afbraakproces versnelt.

Pasjes bedrukken in allerlei oplages

Bedrukte passen zijn in grote en kleine aantallen te bestellen. De oplage bepaalt op welke manier ze worden bedrukt. Als je 250 of minder evenementenpassen nodig hebt, vindt het bedrukken plaats door middel van digitale print. Bij een groter aantal wordt gebruikgemaakt van offsetdruk. Overigens geldt er geen minimumaantal. Het is dus geen enkel probleem om pasjes te maken in een heel beperkte oplage. Handig als je voor verschillende onderdelen van je organisatie verschillende pasjes nodig hebt.

DCP garandeert in alle gevallen een hoge kwaliteit en een haarscherp en gedetailleerd eindresultaat. Het bedrijf beschikt over een eigen drukkerij. Hierdoor kan bij het maken en bedrukken van passen uitstekend worden ingespeeld op specifieke wensen en 100% maatwerk worden geleverd. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om meerdere printtechnieken en designideeën met elkaar te combineren.

Zelf pasjes maken en digitaal aanleveren

Heb je de nodige ervaring met vormgeven en ontwerpen? Dan kun je via de website van DCP diverse illustrator- en designsjablonen downloaden. Daarmee kan je zelf een pasje maken met het juiste formaat. Je stuurt het ontwerp in een pdf-bestand naar DCP, waarna dit druktechnisch gereed wordt gemaakt. Wanneer je het proefbestand hebt goedgekeurd, gaat de drukkerij er meteen mee aan de slag. Het maximumaantal pasjes dat je kunt bedrukken via een dergelijke online bestelling is 1000 stuks. Vanzelfsprekend kun je het design van de pas ook door DCP laten maken.

Accessoires voor evenementenpassen

Aan pasjes alleen heb je misschien niet genoeg. Daarom vind je bij DCP tevens accessoires voor je passen. Bestel er bijvoorbeeld pashouders, badgeclips of lanyards bij. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten, kleuren, materialen en ontwerpen. Voor evenementen zijn met name lanyards of badgekoorden erg handig. Door het koord om de nek te hangen, is de pas goed zichtbaar voor beveiligers en mensen die bij de organisatie van het evenement betrokken zijn.

Er is keuze uit koorden met een musketonhaak, karabijnhaak, krokodillenbek of no-twisthaak. Het is aan te raden om voordat je je pasjes maken laat het type bevestiging te kiezen. Hier kan dan rekening mee worden gehouden in het ontwerp van de pas. Voor pasjes die gedragen worden door medewerkers aan een evenement zijn er brede koorden met de tekst ‘STAFF’. Indien gewenst is het mogelijk om via DCP pasjeskoorden of lanyards te laten bedrukken met een andere tekst of een logo.

Laat je pasjes bedrukken door DCP

DCP is dé specialist voor het laten bedrukken van passen. Of je nu een sportactiviteit, muziekfestival of cultuurevenement in Eibergen, Neede, Borculo, Ruurlo of ergens anders in Berkelland organiseert. Wij verzorgen totaaloplossingen, waarbij we je ook het bedenken en ontwerpen van de pas uit handen kunnen nemen. Dan weet je zeker dat je de perfecte pas voor je evenement krijgt.

Wil je zelf je pasjes maken of laat je dit samen met het drukken liever aan DCP over? Vraag direct een offerte aan en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen. Als je eerst advies nodig hebt of meer wilt weten over pasjes bedrukken, helpen we je natuurlijk ook graag. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven