Raads- en commissieleden brengen bezoek aan Haarlo

HAARLO – Ieder kwartaal gaan raads- en commissieleden op werkbezoek bij een van de dorpen of kernen in de gemeente Berkelland. Deze week liet Haarlo’s Belang zien wat er allemaal gebeurt in hun dorp.

Introductie 
De avond begon in het Kulturhus met een korte introductie over Haarlo en een overzicht van de recente projecten. Daarna namen de raads- en commissieleden een kijkje bij de Kluntjespot, OBS de Voshaar, HCR Prinsen en het playcourt. Ook bekeken ze onderweg nog even de ‘beruchte’ bloembakken, kregen ze uitleg over de zorgboerderij en de nieuwbouwplannen bij Prinsen. Vanwege de regen werd het bezoek aan de opvang van Oekraïners overgeslagen maar daarover zijn ze bijgepraat door de projectleider.

Aandenken
Als dank en als aandenken kregen alle aanwezigen een sleutelhanger met ‘Haarlo’ er op. “Namens de gemeenteraad ook hartelijk dank aan alle vrijwilligers die zich inzetten voor een mooi en leefbaar Haarlo en daar met veel enthousiasme over wilden vertellen!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven