RegioBankToernooi bij Sportclub Neede

NEEDE – Meer dan 70 voetbalteams van 26 verschillende verenigingen spelen op zaterdag 1 juni 4×4 wedstrijdjes tegen elkaar. Het speelveld voor jongens en meisjes onder de 6 en 7 jaar is deze zaterdag bij Sportclub Neede aan de Kronenkamp 10.

Sportiviteit en gezelligheid
Het 4×4 toernooi brengt veel sportiviteit en gezelligheid op het sportpark. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s juichen de spelertjes toe.  Voor de jonge toeschouwers is er door sponsor RegioBank een springkussen geregeld zodat voor verveling geen plaats zal zijn.

De plaatselijke supermarkten Albert Heijn Neede en Jumbo Leussink Neede en groente- en fruithandel de Vrolijke Pompoen zorgen voor traktaties voor de spelers.

⚽️ RegioBanktoernooi
📍Sportclub Neede, Kronenkamp 10
📅 1 juni 2024
🕘 09:00 – 13:00 uur
📋 www.uitinneede.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven