RGV Ruurlo Acrogym plaatst zich voor het NK in AHOY

RUURLO – Op zondag 26 mei mochten vijf teams van RGV Ruurlo afreizen naar Oss voor de 1/2 finales. Er stonden nog nooit zoveel teams op de halve finales, dus het was een lange maar gezellige dag. Met een gouden en bronzen medaille keerden de sporters weer terug richting Ruurlo. Ook is er door een team een NK ticket bemachtigd en mogen ze op het nationale NK in AHOY hun oefeningen nogmaals laten zien..

Doel
Het gemengde paar Jill & Rein, hadden eigenlijk het doel om het limiet te behalen deze wedstrijd maar helaas was de jury net iets te streng. Ondanks dat Jill & Rein het limiet niet hebben behaald, mogen ze erg trots terugkijken op een mooi seizoen. Vervolgens was het beurt aan Tess, Eva & Floor. De dames draaide een stabiele oefening en het zou erom spannen of ze zich geplaatst zouden hebben voor de 1/2 finales. Helaas kwamen ze op het laatst net iets te kort en zijn de meiden op een mooie vierde plaats geëindigd! In wedstrijd 2 stonden de D-Senior trio’s op de wedstrijdprogramma en voor RGV mochten Britt, Marit & Keet deelnemen. In een deelnemersveld met zeer sterke tegenstanders is dit team om een mooie zesde plaats geëindigd.

Rits kapot
In de laatste wedstrijd kwamen de laatste twee teams van RGV aan de beurten Tara, Kyra en Femke Yulia, Isolde & Larissa. Voor Tara, Kyra en Femke was er een kleine valse start omdat er een rits van een van de pakjes kapot was, maar gelukkig heeft dat ze er niet van weerhouden een super prestatie neer te zetten. Tevreden mogen ze terugkijken op een gelaagde wedstrijd. en zijn op een 8e plaats geëindigd. Yulia, Isolde en Larissa kende een rommelige voorbereiding. Larissa was 2 trainingen afwezig ivm andere wedstrijden en daarbij ook nog geblesseerd geraakt. Gelukkig was dit allemaal over op de wedstrijd en gaat de bronzen medaille mee naar huis. Naast deze medaille hebben de meiden zich ook rechtstreeks weten te kwalificeren voor het NK wat op 22 juni gehouden wordt in AHOY!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven