Rotaryclub Neede presenteert: Informatieavond over erf- en schenkingsrecht

NEEDE – Rotaryclub Neede heeft regelmatig interessante sprekers op bezoek. Woensdag 5 juni om 18.45 verzorgt bijvoorbeeld Marco Lenderink van Notariskantoor Lenderink in Haaksbergen een informatieavond over erf- en schenkingsrecht.

Onduidelijk
Rond erfenissen spelen vaak veel onduidelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat de aanvaarding van een erfenis geen verplichting is? Deze informatieve avond zal een tipje van de sluier oplichten met betrekking tot veel onduidelijkheden en vragen rond dit thema. Ook fiscale aspecten zullen daarbij zeker aan de orde komen.

Informatie
De lezing vind plaats in café-restaurant de Klok in Eibergen en zal ongeveer een uur in beslag nemen. De toegang is gratis, geïnteresseerden zijn welkom. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
[email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven