Silkeborg verslaat De Graafschap in finale Karel Stegeman Toernooi


RUURLO – De Deense voetbalclub Silkeborg IF heeft De Graafschap maandag verslagen in de finale, en daarmee het Karel Stegeman Toernooi gewonnen. Het voetbaltoernooi voor Onder 19-teams werd de afgelopen dagen gespeeld op de velden van VV Ruurlo. Silkeborg had na een 0-0 eindstand in de finale strafschoppen nodig om af te rekenen met de Achterhoekse jeugdploeg, waardoor De Graafschap genoegen moest nemen met een tweede plek. De Doetinchemmers versloegen in de halve finale het Argentijnse CA Sarmiento. Die ploeg viel na een nederlaag tegen AC Horsens uit Denemarken buiten het podium. Thuisploeg VV Ruurlo sloot het toernooi met in totaal twaalf deelnemers af als de nummer laatst.

Terborg
Enkele deelnemers aan het toernooi in Ruurlo, reizen komend weekend door naar Terborg voor een ander voetbaltoernooi voor Onder 19-teams. Het gaat om De Graafschap, CA Sarmiento en Garden City Panthers. Naast deze drie, staan ook sc Heerenveen, FC Twente/Heracles Almelo, Borussia Mönchengladbach, RC Strasbourg de Braziliaanse clubs Palmeiras en Fluminense en het Deense FC Midtjylland op het Terborg Toernooi.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven