Sluban bouwblokjes vanaf verkrijgbaar bij Eeks in Eibergen

EIBERGEN – Eeks in Eibergen staat al vele jaren bekend om het uitgebreide assortiment hobby en handwerk materialen. Jong en oud kan hier slagen als men opzoek is naar creatieve materialen. Kralen, breiwol, knutselsets, verf, mozaïek materialen, diamond paint, decopatch en borduur pakketten, alles is te vinden in de ruime winkel van Eelke Hasselo aan de Kluiversgang.

Nieuwe hobby
Maar vanaf nu is daar weer een nieuwe hobby aan toegevoegd, bouwblokjes die lijken op het bekende merk blokjes, maar dan met andere thema’s. Sluban is een nieuw merk bouwblokjes. De kwaliteit is hetzelfde als de bekende, ze passen ook op elkaar, maar de prijs van die van Sluban is een stuk vriendelijker. Er zitten poppetjes bij met hele leuk gezichtsuitdrukkingen en ieder deel van het lijfje is apart te bewegen, zelfs handjes en hoofd zijn te bewegen. Sluban is leuk voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen kunnen de bouwblokjes een leuke hobby zijn.

Thema
Er zijn grote en kleine sets in vele thema’s bij Eeks te koop, zoals; leger, politie, brandweer, bloemen, winkeltjes, en huisdieren. De prijzen beginnen bij € 3,00 per set, de sets zijn dus perfect voor verjaardagscadeautjes. Er ligt ook een catalogus ter inzage bij Eeks om eventueel sets die niet in de winkel op voorraad zijn uit te zoeken en ter plekke te bestellen.

Informatie
Eeks aan de Kluiversgang 8 in Eibergen is open van dinsdag tm vrijdag van 10:00-12:30 en 13:30-17:30 en op zaterdag van 10:00-17:00.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven