Spannende strijd om stoeprandtitel van Berkelland

NEEDE – Op de velden van Sportclub Neede werd op donderdag 23 mei het Berkellands Kampioen stoepranden gehouden door Berkellandactief.nl in samenwerking met Warkhouse, Sport Federatie Berkelland en HumanKind Fit & Fun. In een spannende finaleronde rolden Lieke Huinink (6 jaar) en Ruben van der Molen (8 jaar) uiteindelijk als in hun leeftijdsklasse uit de bus.

Goed bezocht
Naast het stoepranden op kunststof stoepranden, kerby’s genaamd werden de side-events van het Fit & Fun-team van HumanKind goed bezocht. De kinderen konden bubble-voetbal spelen, boogschieten en frisbeeën bij het KanJam-spel.
Er deden ongeveer 65 kinderen uit Neede en omstreken mee, waarbij het grootste gedeelte kwam van BSO Alles Kids, BSO Villa Bonbini en BSO de Berg. De winnaars wonnen een mooie medaille en mogen zich een jaar langs kampioen stoepranden in Berkelland noemen.

Aanbod
Er is na schooltijd van alles te doen, kijk voor het sportieve en creatieve aanbod voor jong en oud op www.berkellandactief.nl. Voor meer informatie kan men altijd contact opnemen met Sport Federatie Berkelland, via [email protected] of tel. 0545-476727.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven