Speeddate voor alleenstaande senioren bij De Tapperij in Ruurlo


RUURLO – Vrijdagmiddag 24 mei 2024 kunnen alleenstaande senioren elkaar ontmoeten tijdens een speeddate in de zaal van De Tapperij aan het Julianaplein in Ruurlo. Wanneer je je partner verliest na een huwelijk van tentallen jaren is dat een groot gemis. Soms grijpt de eenzaamheid je aan, daar loop je niet mee te koop. Je wil de kinderen hier ook niet mee belasten en vrienden zitten veelal ook in een relatie. Hoe mooi zou het zijn om weer een maatje te hebben, samen te fietsen, te wandelen, fijne gesprekken voeren, samen een kopje koffie drinken.

Speeddates
Datingbureau DatingOost is in 2018 begonnen met het organiseren van speeddates. “Het is veel werk zo’n speeddate, maar erg leuk en bijzonder om te doen,” vertelt Getty Schepers, eigenaresse en matchmaker. “We begeleiden de deelnemers echt vanaf het moment dat ze binnenkomen tot aan de allerlaatste ronde waarbij ze de lijsten weer bij ons inleveren. Het is vaak spannend als dit je eerste activiteit is na overlijden van je geliefde of na een scheiding. De draad weer oppakken is moeilijk, weten wij als geen ander.”

Kort gesprekje
Alleenstaanden (±63-77jr) gaan tijdens deze speeddate door middel van korte gesprekjes kijken of er een klik is. Op een eigen lijst kan men aangeven of diegene die tegenover je zit interessant genoeg is om nog eens te ontmoeten. Is er bij beide een JA, dan is er een match en krijgt men binnen een week elkaars telefoonnummer.  “Waarschijnlijk hebben veel vrijgezellen in deze leeftijdscategorie dit nog nooit gedaan en is dit alleen bekend van televisie. Nu is er de mogelijkheid om hier zelf aan deel te nemen en ook nog eens in je eigen buurt. Hoe mooi zou het zijn iemand te vinden in je eigen regio. Het is misschien even spannend bij de eerste twee, drie gesprekken, maar dan wordt iedereen losser. Dat gaat vanzelf”. DatingOost begeleidt de gehele middag. “Gemiddeld ontmoet men tussen de 10 en 15 kandidaten. En wie weet zit de ware ertussen en ga je samen een leuke zomer tegemoet”. 

Informatie
Voor aanmelden of meer info www.DatingOost.nl

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven