Tackenkamp stopt na 25 jaar bij DEO 1

BORCULO – Na 25 jaar neemt Mark Tackenkamp afscheid van DEO 1. Hij heeft besloten volgend seizoen te gaan voetballen in DEO 2. Aanstaande zondag 26 mei zal Tackenkamp in de thuiswedstrijd van DEO 1 tegen sp. Neede zijn laatste officiële wedstrijd voor het eerste gaan spelen.

Clubicoon
Op zaterdag 1 juni wordt afscheid genomen van het clubicoon door middel van een afscheidswedstrijd op sportpark Dijkhoek. Tijdens deze wedstrijd komen oude bekenden met wie Tackenkamp heeft samengespeeld terug en maken ook huidige DEO-spelers hun opwachting. Vijfentwintig seizoenen lang speelde Mark Tackenkamp voor de Dijkhoekse club in het eerste en maakte hij vele grote successen mee. Onder meer het kampioenschap in 2003-2004, meerdere promoties en Tackie maakte ontelbaar veel doelpunten. Op zaterdagmiddag 1 juni voetbalt het huidige DEO 1 op sportpark Dijkhoek tegen een team van spelers waarmee Tackenkamp tijdens zijn rijke carrière heeft samengespeeld. Mark zal bij beide teams 1 helft meespelen.

Herinneringen
Kom allemaal om Mark voor het laatst in DEO 1 te zien voetballen! Na afloop is er de mogelijkheid om in de kantine samen herinneringen op te halen !

Ontvangst (oud) spelers: 16:00 uur

Aanvang wedstrijd: 17:00 uur

Speelduur: 2 x 35 minuten

Na afloop:  herinneringen ophalen in de kantine onder genot van een hapje en een drankje

Muziek:  via box waarop de selectiespelers plaatjes afspelen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven