Ten Haken Foodservice breidt hun bezorgplaatsen uit

EIBERGEN – “Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze bezorgplaatsen gaan uitbreiden, zodat we nog meer mensen kunnen laten genieten van onze heerlijke maaltijden aan huis. Vanaf 4 juni leveren we ook in Borculo en Haarlo!”. Laten Remon en Lisette van Ten Haken Foodservice weten.

Thuis bezorgd 
Geniet van heerlijke, zoutarme maaltijden zonder gedoe! “Bij ons kunt u rekenen op een smaakvolle en gezonde eetervaring, rechtstreeks bij u thuis bezorgd. U kunt de maaltijd warm aan huis ontvangen of koelvers. Wij bieden een ruim assortiment aan maaltijden. Onze maaltijden worden met zorg bereid, met verse ingrediënten van hoge kwaliteit”.

Hoge kwaliteit
“Als maaltijdservice streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, vanaf het moment van bestellen tot aan de laatste hap van de maaltijd. Onze service omvat verschillende belangrijke aspecten die bijdragen aan uw tevredenheid en gemak:
– Klantgerichte benadering: We staan altijd klaar om naar uw feedback te luisteren, vragen te beantwoorden of suggesties voor nieuwe gerechten. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
– Gratis bezorging: Of u nu kiest voor een dagelijkse warme levering of een wekelijkse koelverse levering, wij bezorgen de maaltijden GRATIS
– Onze maaltijden zijn eenvoudig te bestellen. Dit kan via onze website of op papier.
– U zit nergens aan vast, of u nu behoefte heeft aan een enkele maaltijd, een wekelijkse levering of een dagelijkse levering, wij staan klaar om aan uw behoefte te voldoen”.

Service en gemak
“Kortom, onze service draait om uw gemak, uw smaak en uw tevredenheid. Geef uzelf de vrijheid om te genieten van heerlijke maaltijden. Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat ons u helpen bij het bereiken van uw culinaire doelen, met verse en zoutarme maaltijden die uw smaakpapillen zullen verwennen”.

Informatie
Kijk voor de mogelijkheden op www.thfoodservice.nl of bel op 0683418744

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven