Uitslagen Berkellands amateurvoetbal op Tweede Pinksterdag

BERKELLAND – Op deze Tweede Pinksterdag werd er volop gevoetbald in Berkelland. Rekken hield het heft in eigen hand door vandaag te winnen van Meddo. De ploeg van Arno Knapen kan volgende week kampioen worden. In de derde klasse won Reunie, bij winst van buurman Ruurlo zouden de Borculoërs periode kampioen zijn geworden. Ruurlo speelde echter gelijk, waardoor het duel tussen Reunie en Ruurlo volgende week voor de Borculoërs beslissend is. De ploeg van trainer Mark Reinders heeft aan een gelijkspel tegen Ruurlo genoeg voor de periode. In de vijfde klasse won Lochuizen knap bij buurman Rietmolen. Hieronder alle uitslagen;

Derde klasse:
DTC’07 – Reünie 2-3
Ruurlo – Lemelerveld 1-1
DSVD – MVV’29 3-3
Trias – Eilermark 2-1
Delden – Heeten 5-0
Reutum – WVV’34 2-5
Wijhe’92 – Overwetering 3-1

Vierde klasse:
BSC Unisson – Overdinkel 3-1
LSV – De Lutte 3-2
VIOS Beltrum – Bentelo 1-2
Vogido – UDI 6-1
Vicotoria’28 – Rood Zwart 0-7
FC Eibergen – Hengelo 1-1

Vijfde klasse:
Erix – Bredevoort 4-0
Rietmolen – Lochuizen 1-2 (foto)
KSV – GSV’63 1-2
Meddo – Rekken 0-4
Neede – Haaksbergen 3-1
SVBV – MEC 2-1

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven