Unieke gratis kans om te werken aan een gezonde leefstijl!


BERKELLAND – Wil jij aan de slag met een gezonde leefstijl en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan nu aan bij de Sport Federatie Berkelland! SFB-beweegmakelaars John en Nienke zijn gestart met de opleiding tot leefstijlcoach en zoeken inwoners van Berkelland voor een gratis oefentraject om de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk te oefenen.

Betere keuzes
Een leefstijlcoach begeleidt mensen om in hun dagelijks leven zelf betere keuzes te maken gericht op: voeding, beweging/sport, stress, ontspanning en slaap. De coach vertelt je niet wat je moet doen, maar gaat samen met jou op zoek naar wat je zelf kunt en wilt doen en wat je kunt veranderen op alle leefstijlvlakken.

Waarmee kunnen we samen aan de slag?

– Meer sporten of in beweging komen

– Je fitheid verbeteren, meer energie krijgen

– Je prettiger voelen in je lichaam

– Afvallen

– Minder last van stress hebben

Gezonde leefstijl
In 5 à 10 gesprekken van ongeveer 1 uur (in de periode juni t/m november) gaan we samen aan de slag om stapjes te zetten richting een gezonde leefstijl. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel of app naar 0545 476727 en vraag naar John of Nienke. Binnenlopen op ons kantoor aan de Bartelinksgang 17 in Eibergen kan ook natuurlijk.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven