Vaarderdagvaart van de Berkelzomp in Eibergen, vaders varen op 16 juni gratis mee


EIBERGEN- Vaderdag wordt Vaarderdag bij de Eibergse Berkelschippers. Vaders varen op 16 juni namelijk gratis mee met de historische Berkelzomp. Een mooie gelegenheid om samen op deze drijvende museums te ontdekken hoe mooi Eibergen vanaf het water is. Het perfecte vaderdagkado.

Verhalen
Terwijl je over het water glijdt, vertelt de schipper verhalen van vroeger, van hardwerkende schippersfamilies en avonturen op de rivier. De prachtige natuur langs de oevers maakt het plaatje compleet. Misschien zie je zelfs wel een ijsvogel! Een uitje voor het hele gezin.

Informatie
Van de haven in het centrum vaart het richting Mallumse Molen en weer terug. Er zijn twee vaarten van één uur; om 10.00 uur en 11.00 uur. Samen varen is leuker dan alleen, dus vaders moeten wel begeleid worden door één of meerdere gezinsleden. Volwassen gezinsleden betalen € 6,- en kinderen € 3,50. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Maar let op; ‘vol is vol’ dus wees er snel bij.

Voor reserveringen en meer informatie, neem contact op met TIP Eibergen 0545-471911 of kom langs aan de Grotestraat 59 (openingstijden klik hier)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven