Vejle Boldklub, Halmstads BK en AC Horsens aan de leiding van het Karel Stegeman Toernooi

RUURLO – In 1992 werd de Deense nationale team als vervanger van het strand geplukt en werd een paar weken later Europees kampioen. Zorgt Vejle Boldklub op het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi voor een herhaling van deze stunt? Ook Vejle Boldklub werd pas deze week aan het deelnemersveld toegevoegd en gaat na de eerste wedstrijd ongeslagen aan kop van de Sturris groep. Kalmar FF volgt met 4 punten en CA Sarmiento en Excelsior Rotterdam hebben elk 3 punten.

Puntendeling
In de Brok Interieurbouw groep delen Halmstads BK en AC Horsens de eerste plek elk 4 punten. Sparta Rotterdam bezet met één punt minder de derde plaats. De nog ongeslagen teams van Garden City Panthers Fc en Oud-Heverlee Leuven, die hun beide wedstrijden gelijkspeelden, hebben 2 punten en zullen morgen ongetwijfeld nog van zich laten spreken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven