Zilveren medaille voor Odival team Jeugd D.

EIBERGEN – In de laatste wedstrijd van het seizoen 2023 – 2024 hebben de turners van Odival Eibergen mooie resultaten behaald. De wedstrijd werd gehouden in de Turnhal van VGV te Varsseveld. Turners uit de klasse Jeugd D, Pupil C en Instap B uit Gelderland en Overijssel turnden hier hun laatste wedstrijd van het seizoen 2023 – 2024. Geturnd werd er in teams van verenigingen en er werd dit keer ook gekeken naar de individuele score van de turners.

Geblesseerd
Voor Odival deden mee in de klasse Jeugd D Sjoerd de Groot en Luka Caloski, in Pupil C deed mee Oliver Pelle en in de klasse Instap B Owen Haarlink en Eef Haafkes. Eef was eigenlijk het hele seizoen geblesseerd door een polsbreuk en kon nog net in de laatste wedstrijd meedoen. Sommige turners hebben meerdere activiteiten in de week en zo kan Eef eigenlijk maar 2 uur per week trainen. Het is daarom erg bijzonder dat hij toch zo heeft weten terug te komen.

Winst
In de eerste wedstrijd deden Luka en Sjoerd mee in de klasse jeugd D en wonnen met het team Odival, Penta Winterwijk, TGV Emmeloord en SV Margriet een zilveren medaille met een totaalscore van 239.850 punten. Voor Luka was het zijn laatste wedstrijd voor Odival omdat het gezin is verhuisd en hij daarom niet meer kan meetrainen. Luka behaalde een 6e plaats met een puntentotaal van 77.950 en Sjoerd behaalde een 11e plaats met 70.950 punten. Een mooie afsluiter van het seizoen door een zilveren medaille te behalen.

Brug
In de tweede wedstrijd turnden Owen en Eef in een team met Penta Winterswijk. Owen en Eef deden het prima op voltige en behaalden daar mooie scores namelijk 14.200 en 14.000 van de maximale te behalen punten van 15.000. Eef was op brug zelfs 1 van de beste van het team met 15.400 punten. Owen werd 10e in de individuele ranking en Eef behaalde een 23e plaats. In de derde wedstrijd was Oliver Pelle aan de beurt in een team van Odival, Penta Winterswijk en RKDOS. Het team werd 4e met 257.600 punten, net buiten de medailles. Oliver behaalde een 12e plaats met 83.500 punten. Vooral goed presteerde hij op voltige, ringen, sprong en brug. Oliver heeft veel potentie om door te stromen naar een hoger niveau. In het nieuwe seizoen gaan we met ons allen er hard aan werken. Volg alles op de website van Odival. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven