ASV organiseert Midzomerwandeling in Eibergen

EIBERGEN – Op zondag 23 juni 2024 organiseert de AchterhoekseSportvereniging (ASV) Eibergen, haar tweede ‘Midzomerwandeling’.  Er zijn 4 afstanden, 5-10-15 en 20 km. Het idee achter de Midzomerwandeling is ontstaan om wandelaars uit Eibergen en wijde omtrek, kennis te laten maken met de prachtige omgeving in en rondom Eibergen. Kenmerkend voor deze omgeving is haar prachtige natuur en afwisselend landschap van hoge essen, bospaden, kerkepaden, de Berkel en haar prachtige watervogels, speciaal natuurlijk de IJsvogel.

Sportief wandelen
ASV Eibergen is een groeiende vereniging en het meest bekend door de sporten atletiek, hardlopen en sinds kort bootcamp. Minder bekend is de afdeling Sportief Wandelen. Met de Midzomerwandeling hopen we hier ook meer bekendheid mee te krijgen. Sportief wandelaars die bij ons trainen zijn super enthousiast!”. Zegt Wandeltrainer Tineke de Graaf.

Starten
Starttijden afstanden Midzomerwandeling op Zondag 23 juni 2024

20 km   8:00 & 9:00 uur  

15 km   8:00 & 10:00 uur

10 km   8:00 & 11:00 uur

 5 km   8:00 & 11:00 uur

Informatie
De start en finish locatie is ASV Eibergen, Sportpark de Bijenkamp, Rietmolenseweg 6 a, 7151 MD Eibergen, zie ook www.asveibergen.nl. Kosten 3 euro voor leden van ASV of de KWbN, 4 euro, voor alle overige deelnemers. Contant of pinnen is mogelijk. Deelname aan de wandeling is voor eigen risico. Er is geen leeftijdsgrens. De routes zijn niet geschikt voor rolstoelen, of kinderwagens.  Honden mogen mits aangelijnd meelopen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven