Beestenbende in het Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Na de Edwin Evers Band en Danny Vera heeft donderdagavond 13 juni OBS Menno ter Braak het Openlucht Theater uitverkocht! Geweldige optredens van alle groepen met als thema ‘Menno’s beestenbende’. Alle groepen hebben onwijs hun best gedaan om een dansjes in te studeren voor de bezoekers. Allemaal een lied waarin dieren de hoofdrol spelen.

Generale
De voorbereidingen voor de grote dag zijn ’s morgens al begonnen. Tijdens de generale repetitie konden de leerlingen nog een laatste keer oefenen en zijn ouders druk bezig geweest om het Openluchttheater Eibergen mooi aan te kleden, waardoor je als bezoeker ook mee werd getrokken in het dierenthema. Alle bezoekers bedankt voor jullie komst!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven