Borculose Fiets4daagse komt er weer aan

BORCULO – Naar verwachting honderden fietsliefhebbers stappen van 16 tot en met 19 juli  weer op de fiets om deel te nemen aan de Borculose Fiets4daagse.

Routes
Ook dit jaar zijn weer bijzondere routes uitgezet van 30, 45 en 60 kilometer. Start- en eindpunt is de Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat. De fietsvierdaagse van Borculo staat inmiddels bij veel deelnemers in de agenda. Ze komen graag terug naar de Achterhoek om vier dagen te genieten van de prachtige omgeving van Borculo. Alle routes zijn uitgepijld en voor wie dat wil bestaat de mogelijkheid de route de downloaden op de fietscomputer of telefoon.

Boerendag
De eerste dag gaan de fietsers op pad richting Vorden/Zutphen waarna de volgende dag een iets zuidelijker route klaarstaat naar Hengelo (G). De donderdag is de traditionele Boerendag. LTO Noord heeft voor deze dag weer verschillende agrarische bedrijven bereid gevonden de deelnemers te ontvangen om hun bedrijf te laten zien. De route gaat dan richting provincie Overijssel naar Diepenheim/Hengeveld. Op de laatste dag gaat het richting Rekken waarbij op de terugweg de deelnemers langs de jaarlijkse boekenmarkt in het centrum van Borculo komen. Even snuffelen tussen de boeken is dan mogelijk.

Streekproductenmarkt
Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is er dit jaar opnieuw een streekproductenmarkt. Standhouders met diverse regionale producten laten bezoekers kennismaken met hun aanbod en dragen bij aan een sfeervolle afronding van de fietsvierdaagse. Onder het genot van een drankje kunnen de deelnemers napraten over de belevenissen van de afgelopen dagen.

Inschrijving voor de Borculose Fiets4daagse is nu al mogelijk via de website www.fiets4daagse.eu, bij de TIB aan Hofstraat 5 of op maandagmiddag 15 juli tussen 13.30 en 15.00 uur bij de Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven